Dolní Kamenná 1035/12, 36005 Karlovy Vary 353 565 419 / 608 444 133 Jak to u nás vypadá? Spustit prohlídku

Prodejní sortiment

Zboží máme k odběru na prodejně.

Benzínová sekačka s pojezdem WEIBANG WB 537 SCV BBCPRO

Benzínová sekačka s pojezdem WEIBANG WB 537 SCV BBCPRO
  • Sekačka WEIBANG WB 537 SCV BBCPRO
  • u této sekačky je použita speciální profi BBC spojka nože, která je schopna vypínat i zapínat žací nůž i při trvalém běhu motoru
  • Sekačka WEIBANG WB 537 SCV BBCPRO je určena na velké travnaté plochy a pro těžké profesionální nasazení.
  • Sekačka WEIBANG WB 537 SCV BBCPRO vyniká speciálním pevným a masivním ocelovým šasim. Velkou předností této sekačky je variabilnost použití mnoha funkcí, což znamená, že sekačka WEIBANG WB 537 SCV BBCPRO umí sbírat posečenou i mokrou trávu do koše, bočním výhozem, mulčovat i zadním deflektorem a má variabilní pojezd daný profesionální 3-rychlostní kovovou převodovkou.
  • Výhoda silného motoru WEIBANG o super výkonu 7 HP a nože s velkými lopatami Vám perfektně sebere i přerostlou mokrou trávu.
  • Pogumovaná sendvičová AL kola jsou uložena v oboustranných kuličkových ložiscích, centrální nastavení výšky sečení je u této značky samozřejmostí. Velkým nadstandardem u této sekačky je použita speciální profi BBC spojka nože, která je schopna vypínat i zapínat žací nůž i při trvalém běhu motoru.Tato funkce může eliminovat škody na sekačce způsobené nárazem nože do překážky.
  • Ergonomická rukojeť s ovládacími prvky otáček motoru a speciální povlak na obvodu sběracího koše, který stimuluje proud vzduchu, aby se neprášilo na obsluhu.
  • Dále je tato sekačka vybavena pevnými zadními AL koly a sklopnou rukojetí pro snadné uskladnění a přepravu. Masivní žačí nůž s mohutnými vyhazovacími "lopatami - tzv. BIG BLADE" a velký koš spolu se zajímavou cenou dělají z této sekačky WEIBANG WB 537 SCV BBCPRO kvalitního pomocníka s bojem proti zelenému živlu v profesionálním težkém nasazení.
  • Dalším velkým unikátem je motor, který patří mezi to nejlepší co výrobce WEIBANG v této třídě nabízí. Jedná se o profesionální silný motor rozvodu OHV o výkonu 7 HP a vysokým kroutícím momentem 10,5 Nm.
  • Velkou výhodou této sekačky WEIBANG WB 537 SCV BBCPRO je řešení pojezdu za pomocí hřídelového kardanového pohonu. Jedná se o unikátní bezztrátovou technologii pojezdu, bez použití klínového řemene. Tímto odpadají problémy s klínovým řemen, čištění spodní části sekačky atd. Hřídelový kardanový pohon je bezúdržbový s podstatně delší životností.
  • V neposlední řadě nutno upozornit na profesionální prvek, kterým sekačka disponuje je masivní kovová 3-rychlostní profesionální převodovka s garantovanou dlouhou životností až 1500 hod.
Cena s DPH: 25 482 Kč Cena bez DPH: 21 060 Kč
Katalogové číslo: WB537SCVBBCPRO
Skladové zásoby: Na dotaz
Sazba dph: 21 %
Jednotky: Ks
Motor s kardanovým vývodem: Weibang 7 PS, 196 ccm
Model motoru: 1P70FA, 10,5/2500 Nm/rpm
Ovládání otáček motoru: ANO
Startování: Ruční
Šířka sečení: 530 mm
Převod pohonu: Hřídelový-kardanový
Převodovka: Profi 3 st. rychlosti
Centrální nastavení výšky: ANO, 25-80 mm
Spojka BBC: ANO
Žací nůž: "bigblade"
Zadní výhoz: ANO
Mulčování: ANO
Boční výhoz: ANO
Objem koše: 70 litrů
Proti prach. úprava koše: ANO
Pevnostní AL kola: 205/220 mm
Kuličková ložiska: ANO
Masivní podvozek: ocel v úpravě "Harmmered Black"
Funkce "Chytré řešení": ANO
Kovové rychloupínáky madla: ANO
Antivibrační uložení řidítek: ANO
Hmotnost: 46 kg
Záruka 4 roky

Svátek


Od 1.5.2024 a 8.5.2024 ZAVŘENO


_____________________________________________________________________________________________


 


K 1.4.2023 dochází k transformaci firmy Jana Slouková IČO: 40486516 vkladem obchodního závodu do MBN Elektronářadí spol. s r.o. IČO: 00871206 včetně všech závazků a pohledávek.


_____________________________________________________________________________________________