Dolní Kamenná 1035/12, 36005 Karlovy Vary 353 565 419 / 608 444 133 Jak to u nás vypadá? Spustit prohlídku

Prodejní sortiment

Zboží máme k odběru na prodejně.

Rotavátor HONDA FF 500

Rotavátor HONDA FF 500
  • Rotavátor Honda FF 500: úplně jiný způsob kypření půdy. Vrcholný model pěstitelských rotavátorů pro dokonalejší nakypření půdy s výkonným motorem a protiběžně otáčejícími se rotavačními noži. Je konstruován s ohledem na výkon, maximální komfort, obratnost, bezpečnost a stabilitu při práci na pravidelně i nepravidelně udržovaných políčkách či větších záhonech.
  • PROFESIONÁLNĚ "NAŠLEHANÁ" HLÍNA JAKO PĚNA
  • Pro dokonalé zpracování půdy na plíčku nebo záhonu často nestačí jedno přejetí běžným nápravovým rotavátorem, ale přejezd je nutné mnohdy 2x i 3x opakovat. Navíc pokud to tvar obdělávané plochy dovolí, je účelné následující přejezdy provádět křížem. Na tvrdém povrchu nepravidelně obdělávané půdy běžný rotavátor nepříjemně poskakuje po povrchu a stojí značné úsilí rotavátor do půdy vpravit a udržet. U protiběžného rotavátoru FF 500 nic takového nepoznáte. Vysoce odolné protiběžné rotory jsou pro snadné narušení i tvrdšího povrchu půdy a snadno si s ním poradí i bez nepříjemného poskakování po povrchu. Důmyslná konstrukce vpředu neseného rotavátoru a pojezdu na velkých kolech umožňuje velmi citlivě dávkovat a regulovat hloubku kypření přesně podle povahy obdělávaného políčka. Díky efektivitě kypření odpadají opakované přejezdy a hlína zůstane za vámi dokonale nakypřená až nadýchaná a pěkně srovnaná. Ergonomická, výškově a stranově stavitelná ovládací rukojeť, velká pojezdová kola, vpředu nesený rotavátor a výborné vyvážení poskytují rotavátoru nebývalou obratnost a komfort obsluhy při práci. Pokud jste vášnivým domácím zahrádkářem, drobným farmářem nebo profesionálním pěstitelem, je FF 500 stroj určený přesně pro vás. Svojí velikostí a záběru rotavátoru 0,55 m, je vhodný pro obdělávání menších políček i větších záhonů. Nevadí mu ani nepravidelně obdělávané plochy. Tento rotavátor je poháněný výkonným 4-taktním motorem Honda zdvihového objemu 160 cm3 s velmi stabilním chodem a disponuje manuální spojkou zapínání rotavátoru a planetovou pojezdovou převodovkou. Jedná se o stroj střední velikosti, který je určen pro efektivní kypření květinových, zeleninových či jiných políček nebo i přípravu půdy ve větších sklenících. Při práci ve skleníku je nutné zajistit dokonalé větrání. Transport na pracovní místo je velmi snadnou záležitostí na velkých pojezdových kolech a výklopném příďovém transportním kolečku.
Cena s DPH: 75 984 Kč Cena bez DPH: 62 797 Kč
Katalogové číslo: FF500
Skladové zásoby: Na dotaz
Sazba dph: 21 %
Jednotky: Ks
Úroveň akustického tlaku v místě obsluhy - dB(A)
79
Rozměry stroje (L x Š x V) (mm)
1730 x 585 x 1045
Jmenovitý výkon motoru (kW/min-1)
3,3/3600
Startování
Reverzní
Max.šíře záběru (mm)
550
Max.hloubka kypření (mm)
200
Sklopná rukojeť
Ano
Počet rychlostí vpřed
3
Sekundární převod
řetěz + úhlový převod
Počet rychlostí vzad
1
Hrobkovací radlice
Volitelně
Kola
Pojezdová + příďové výklopné
Typ kypřícího ústrojí
Vpředu nesené protiběžné rotory
Způsob přenosu síly
Manuální rozpěrná spojka
Převodovka
Manuální 3+1
Vibrace (m/sec2)
4,á
Garantovaná hladina hluku - dB(A)
93
Suchá hmotnost (kg)
77
Objem palivové nádrže (litrů)
1,7
Zdvihový objem (cm3)
160
Objem olejové náplně (litrů)
0,55
Model motoru
GCV 160
Typ motoru
4-taktní zážehový jednoválec s rozvodem OHC
Výkonová kategorie (HP)
5,5

Svátek


Od 29.3.-1.4.2024 ZAVŘENO


_____________________________________________________________________________________________


 


K 1.4.2023 dochází k transformaci firmy Jana Slouková IČO: 40486516 vkladem obchodního závodu do MBN Elektronářadí spol. s r.o. IČO: 00871206 včetně všech závazků a pohledávek.


_____________________________________________________________________________________________